Cem-Rock® levyt

Cem-Rock® on ympäristöystävällinen, kevyt, erittäin luja magnesiumsementtilevy, joka on turvallisempi, helpompi ja nopeampi käyttää ja sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Se voi korvata perinteiset rakennuslevyt ja sitä voidaan käyttää vaihtoehtona lastulevylle, vanerille, OSB-levylle, kuitusementtilevylle, kalsiumsilikaattilevylle ja kipsilevylle. Se tarjoaa tuoreen, innovatiivisen rakennuslevyn, jota rakennusala on odottanut.

Cem-Rock® sementtilevy on todella innovatiivinen rakennuslevy, joka sopii sekä ulko- että sisäkäyttöön.

Cem-Rock® eXtreme kehitettiin yleisestä tarpeesta saada pohjalevy, jolla on veto- ja ulosvetolujuus. Sillä on hyvin samanlaiset ominaisuudet kuin Cem-Rock®:lla, mutta se on valmistettu parantamaan edellä mainittuja ominaisuuksia.

Cem-Rock® eXtreme FLOOR edustaa kvanttimuutosta lattiateknologiassa ja se on kehitetty parantamaan nopeasti lattiatekniikkaa. Sen palon-, veden-, home- ja sieninkestävyys on suurempi kuin kaikki kilpailevat tuotteet, kuten vaneri tai OSB-lattia. Se tarjoaa erinomaisia lattiaratkaisuja, joihin ei altistu ympäristölle rakentamisen aikana. Se vähentää tulipalon vaaraa, ei vaikuta epäsuotuisat sääolosuhteet ja parantaa huomattavasti rakennuksesi rakenteellista suorituskykyä.