StoneREX Palette Fancy takaa suunnittelijoille ja arkkitehdeille poikkeuksellisen mahdollisuuden ilmaista luovuuttaan ja mielikuvitustaan!

Mikä tahansa persoonallinen kuva, koristelu tai tehoste voidaan nyt toistaa StoneREX Palette massavärjätylle kuitusementtilevylle.

Puun kuvioinen

StoneREX Palette Fancy Wood on saatavana 9 eri mallissa. Uusi sarja koostuu puujäljitelmistä, jotka täyttävät vaativimmatkin arkkitehtoniset vaatimukset.

Saatavilla oleville puupinnoille on ominaista sekä vaaleat että tummat sävyt sekä luonnolliset, luontoa läheiset kuviot. StoneREX Palette Fancy Wood tuo puun lämpöä ja eleganssia kuitusementtipaneeleihin sisä- ja ulkokäyttöön. Poikkeuksellisen realistinen visuaalinen tehoste ja siitä johtuva ympäristövaikutusten väheneminen tekevät siitä mielenkiintoisen tuotteen.

stonerex palette fancy

European Elm

Ancient Ash

Nordic Oak

Nordic Amber Oak

Vintage Walnut

Natural Walnut

Red Moon Walnut

Manhattan Red Cherry

Cocoa Walnut

Marmori kuvioinen

StoneREX Palette Fancy Marble sarja koostuu kahdesta viimeistelytyypistä, joita voimme tarjota mattana tai kiiltävänä. Marmori on yksi arvokkaimmista, tyylikkäimmistä ja ajattomimmista rakentamisessa käytetyistä materiaaleista.

Arvokas marmoriefekti toistetaan digitaalisesti paljon ohuemmalla StoneREX-paneelilla, joka on suurempi ja kevyempi ja mahdollistaa helpon käsittelyn ja asennuksen.

White Calacatta

Onix

Henkilökohtainen suunnittelu

Haluttaessa on mahdollista toistaa geometrisia muotoja, yksittäisiä kuvioita, yritysten logoja tai kuva-aiheita yksittäisille paneeleille tai useille paneeleille. Miksei koulujen, kauppojen, päiväkotien tai muun tyyppisten rakennusten ulko- tai sisäpintoja?

Sinä unelmoit, me tulostamme …

Tuotteen edut:

Luonnollinen rakennusmateriaali

Kuitusementtilevy koostuu pääosin luonnollisista mineraaliraaka-aineista ja kierrätetyistä prosessikuiduista. Näin säästämme tehokkaasti tärkeitä raaka-aineresursseja tulevaisuutta varten.

Kylmää kestävä

Kuitusementti on luonnollisten ominaisuuksiensa ansiosta erittäin sään- ja kylmänkestävä. StoneREX Palette -laatat on päällystetty erityisellä vettä hylkivällä pintakäsittelyllä.

 

Pitkäikäinen ja taloudellinen

StoneREXin kestävät paneelit suojaavat julkisivurakennetta tehokkaasti kaikilta säältä ja ulkoisilta vaikutuksilta ja varmistavat näin pitkäikäisen, turvallisen ja huoltovapaan rakennuksen vuosikymmeniksi.

Palonkestävä

Stonerex-laatat ovat mineraalituotteita ja siksi syttymättömiä. Niillä on erinomaiset palokäyttäytymisarvot ja palonkestävyysluokka A2.

Äänieristys

Kuitusementtijulkisivupinnoitteen erittäin hyvät äänieristysarvot takaavat hiljaisen ja miellyttävän asuinympäristön.

Korkea kestävyys

UV-kestävä läpinäkyvä pinnoite antaa paneelille entistä enemmän naarmuuntumista ja säänkestävyyttä ja suojaa raskaalta saasteelta ja graffiteilta

StoneREX Palette FANCY  tekniset tiedot

Sementtikuitulevyt voidaan tilata sopivaan kokoon leikattuina, jolloin levyjen asennus paikan päällä on helpompaa, nopeampaa ja lopputulos on usein parempi.

Mitat

2500 x 1200

2500 x 1250

3000 x 1200

3000 x 1250

3050 x 1200

3050 x 1250

Levyn paksuus

6 – sisäolosuhteisiin

8 – 10 ulkoolosuhteisiin