Palette Groove ominaisuudet

StoneREX Palette GROOVE on ainutlaatuinen hieman karheapintainen julkisivumateriaali, jota käytetään julkisivujen peittämiseen tuuletetuissa julkisivuratkaisuissa. Täydellinen myös sisätiloihin!

StoneREX Palette GROOVE julkisivulevyille on ominaista omalaatuinen kohokuvio. Levyn pintaa pitkin kulkevat upotetut raidat, jotka antavat levylle puupinnan vaikutelman.

Massavärjätty Stonerex Palette Groove on kaksoispuristettu ja autoklavoitu levy, joka antaa kuitusementtilevylle alkuperäisen ulkopinnan kiillotusprosessin kautta karkealla hiomaterällä. Syntyvien kuitusementtipaneelien vahva rakenne ja laaja väriperhevalikoima tarjoavat monipuolisen vaihtoehdon erottuvien julkisivujen luomiseen.

Palette Groove-käsiteltyjä levyjä on saatavana 12 värissä ja ne on päällystetty kosteutta kestävällä Hydrofobisella pinnoitteella, eli levyt on päällystetty läpinäkyvällä pintakäsittelyaineella, joka hylkii vettä, kosteutta ja likaa – levyjen veden imeytyminen tämän käsittelyn jälkeen on 6-12 %.

Levyt säilyttävät sävynsä ja ulkonäkönsä erittäin pitkään. Mittaan leikattaessa tulee levyn leikkuureunat peittää uudelleen kosteussululla.

Tuotteelle on ominaista epätasaiset värit ja pienet pintavirheet. Koskettamalla: rakenteellinen, kohokuvioitu

Ulkonäkö on täynnä mahdollisuuksia ja näkökulmasta riippuen muuttuvia ja antaa arkkitehdille leikkisyyttä sekä sisä- että ulkoviimeistelyssä.

Värit, vaikka ne on toistettu erittäin huolellisesti, voivat poiketa alkuperäisistä väreistä. Värin valinta tulee päättää toimitettujen näytteiden perusteella ottaen huomioon, että eri erien välillä on mahdollinen sävyero ja jokainen levy on ainutlaatuinen.

Upotettujen raitojen syvyys on 0,5-1 mm.

VÄRIT JA MITAT

StoneREX Palette Groove tekniset tiedot

Tuotteen edut:

 • tulenkestävä A2 (ei syty, ei levitä tulta);
 • huoltovapaa
  äänieristetty;
 • kestää äärimmäisiä
 • lämpötiloja ja jäätymistä;
 • vedenpitävä (käytä käyttöohjeiden mukaan);
 • vastustuskykyinen monille eläville organismeille (sienet, bakteerit, hyönteiset, tuholaiset jne.);
 • kestää monia kemikaaleja;
 • ympäristöystävällinen, ei aiheuta haitallisia kaasupäästöjä;
 • vahvat, jäykät paneelit.

Mitat

2500 x 1200 mm

3000 x 1200 mm

3050 x 1200 mm

Levyn paksuus

8 mm

10 mm

12 mm