StoneREX tiimin asiantuntijoilla on pitkäaikainen kokemus tuotannosta ja ympäristörakentamisesta mikä takaa tuotannon tasaisen laadun ja auttaa löytämään ratkaisun asiakkaiden kaikkiin toiveisiin. Yrityksen päätoimiala on terveellisten ja ympäristöä säästävien kivimurskelevyjen ja maalattujen julkisivulevyjen valmistus. Levyjä käytetään lähinnä hengittävissä julkisivuratkaisuissa.

Suomen ilmastolle ominaisten suurien kosteus- ja lämpötilavaihtelujen vuoksi rakentamisessa tulee käyttää ratkaisuja, jotka ottavat huomioon ympäristön muutosten vaikutukset eri rakenteisiin ja rakennusmaterjaaleihin. Tuulettuvat julkisivuratkaisut mahdollistavat rakenteeseen päässeen ylimääräisen kosteuden poistumisen pidentäen rakenteen käyttöikää ja ehkäisten liian kosteuden aiheuttamia terveysongelmia. Ilmatiiviiden ratkaisujen haittana on rakenteeseen päässeen kosteuden sekä kylmien ja lämpimien jaksojen vaihtelun aiheuttama pinnoitteen irtoamisen riski ja liian kosteuden aiheuttama home, joka vahingoittaa tilassa oleskelevien ihmisten terveyttä.

StoneREX:n käyttämät tuotantoratkaisut mahdollistavat levyjen käytön niiden hyvien ominaisuuksien vuoksi muuallakin kuin julkisivuratkaisuissa. Julkisivu- ja rakennuslevyjä on käytetty myös sokkelien, sisäkattojen, räystäiden, parvekkeiden ja märkätilojen verhoiluun, penkkien rajaukseen puutarhanhoidossa sekä maatalousrakennuksissa.