LTM tehdas

LTM perustettiin vuonna 1974 Lahdessa (Suomi) ja sai nopeasti suosion laadukkaiden ja luotettavien julkisivumateriaalien valmistajana. Kolmen vuosikymmenen ajan LTM on kasvanut pienestä yrityksestä merkittäväksi suuryritykseksi, joka vie tuotteitaan eri puolille maailmaa. LTM: n päämarkkinat ovat Pohjois-, Länsi-, Keski- ja Etelä-Euroopassa, Venäjällä ja IVY-maissa, Baltian maissa, Lähi-idässä (erityisesti Saudi-Arabiassa ja Arabiemiirikunnissa).

Tämän kasvun saavuttamiseksi olemme aina kiinnittäneet erityistä huomiota tuotteiden laatuun. Panostamme tutkimus- ja tuotekehitykseen. Teknologiaa on muutettu ajan vaatimusten mukaiseksi. Tämän seurauksena tuotevalikoimamme laajeni merkittävästi.

Venäjällä LTM -tuotteiden kysynnän kasvu alkoi 90-luvun alussa ja jatkui seuraavat 10 vuotta. Oman myyntitoimiston perustaminen Moskovaan tuli tarpeelliseksi vuonna 2003. Samaan aikaan päätettiin rakentaa Moskovan lähelle tehdas varmistaakseen LTM -tuotteiden kasvavan kysynnän Venäjällä.

Huhtikuussa 2006 rakensimme modernin koristepinnoitteen tuotantolinjan, joka on asennettu Moskovan alueen Ruzan tehtaalle.

Lokakuussa 2008 ainutlaatuinen tehdas Venäjällä, ”LTM” LLC (Obninsk, Kalugan alue), liitettiin holdingyhtiöön tuottamaan ulko- ja sisustusarkkitehtuurilevyjä. Tehdas on varustettu eurooppalaisilla huipputeknologian laitteilla ja käyttää ”virtaus” -tekniikkaa korkealaatuisten kuitusementti paneelien valmistamiseksi. Tehtaan arvioitu kapasiteetti on 2,5 miljoonaa neliömetriä vuodessa.

Saman alueen kahden tehtaan vuorovaikutus on vähentänyt kuitusementtipaneelien tuotantoaikaa ja parantanut merkittävästi logistiikkaa. Omien raaka-aineiden olemassaolo antaa meille mahdollisuuden olla riippumattomia tuonnista, mikä antaa mahdollisuuden tuottaa korkealaatuista materiaalia vakaalla hinnalla mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Tuote

Nykyisin rakennuksen ulkonäköä pidetään erittäin tärkeänä asiana. Kuitusementti tuotteet valitaan julkisivumateriaaliksi ennen kaikkea niiden luotettavuuden vuoksi. Perinteisesti levyt koostuvat sementistä (90%), joka antaa lujuutta ja kestävyyttä tuotteelle. Tämä on enemmän kuin tarpeeksi kaikille rakennuksen julkisivuvaatimuksille!

Edut:

  • Tuotteiden korkea laatu; nykyaikainen valmistustekniikka; hyvä maine.
  • Kilpailukykyinen hinta ja laaja valikoima tuotteita.
  • Paremmat lujuusominaisuudet; UV- ja ympäristösaasteiden kestävyys; pinnoitteen kovuus.
  • Nopea asentaa, jopa suuria pinta-aloja kaikkina vuoden aikoina.
  • Palamattomuus; keveys; ympäristöystävällisiä tuotteita.